Fluks në Portin e Vlorës këtë fillim viti

posted in: Home | 0

Porti Detar Vlorë ne bashkepunim me Autoritetet e Kapitenerise , Policine Kufitare dhe migracionit kane krijuar te gjitha lehtesite per te ulur ndjeshem kohen e perpunimit te udhetareve dhe mjeteve.