Njoftim

posted in: Home | 0

Udhëtarët dhe automjetet që lëvizin nga Vlora drejt portit  të Italisë ( Brindisi ) dhe anasjelltas do të kenë së shpejti në dispozicion një traget tjetër. Kompania “EWROPEAN SEAWAYS” ka njoftuar se trageti “GALAXY” do të hyjë në linjë, menjëherë pas riparimeve të nevojshme për standartet e lundrimit. . Aktualisht në këtë linjë funksionon trageti “ST DAMIAN” i kompanis “EUROPEAN FERRIES”