Ambasadori Norvegjez vizitë në Portin Detar sh.a Vlorë

posted in: Home | 0

Takim frytdhënës midis Ambasadorit te Mbreterise se Norvegjise ne Shqiperi dhe Drejtorit të Portit Detar sh.a Vlorë Z.Admir Malaj. Nga diskutimet e bera eshte shfaqur interes per bashkepunim ne projekte afatgjata qe mund te ndodhin ne te ardhmen.