Njoftim

posted in: Home | 0

Drejtoria e Portit Detar sh.a Vlorë njofton të gjithë qytetarët të cilët levizin me tragetin Vlorë-Brindizi dhe anasjelltas se trageti ST DAMIAN I kompanise TNITSEA SHIPPING LTD ka pesuar një defekt teknik dhe është duke u riparuar. Defekti mund te zgjasë nga 5 deri ne 7 ditë.

Në qoftëse do të ketë ndryshim afatesh do tju vem në dijeni me nje njoftim të dytë.

 

Drejtoria e Portit Detar Vlorë