Anija Franceze BBPD “Pluton” në Portin Detar Vlorë sh.a

posted in: Home | 0

Ka mbërritur në Portin e Vlorës Anija Franceze BBPD “Pluton” së bashku me Ambasadoren e Francës në Shqipëri  , e cila ka pritur në bordin e saj përfaqësues të pushtetit lokal si dhe qytetarë të Vlorës. Kjo anije shërben për zhytje në aksione speciale .