posted in: Home | 0

Nje delegacion nga Vlora ka zhvilluar diten e sotme nje vizite ne Brindisi te Italise.

Objektivat e ketij takimi ishin: Respektimi i orareve dhe nisja e tragetit ne orarin e percaktuar nga shoqeria e tragetit,

Perpunimi i pasagjereve per shmangien e rradheve te gjata ne sportelet e kontrolleve te pasaportave si dhe mundesi per futje te linjave  te tjera detare jo vetem Brindisi-Vlore por edhe me qytete te tjera te Italise.