Njoftim i Kompanisë Northbay Ltd

Kompania Northbay Ltd me anë të përfaqësueses së saj në Shqipëri agjensisë detare “Gerveni Travel” sh.p.k ju bënë me dije se nesër në datë 07 Tetor 2017 trageti i kompanisë tonë ST Damian do të mbërrij në Portin e Vlorës në orarin e zakonshëm, por imbarkimi i pasagjerëve dhe mjeteve do të nisë në orën 17:00 dhe do të niset drejt Portit të Brindisit rreth orës 23:00 për arsye të motit shumë të keq.

Agjensia Detare
Gerveni Travel sh.p.k

 

 

Leave a Reply