Krocera “La Belle De L’Adriatique” viziton për të tretën herë Portin e Vlorës

posted in: Home | 0

Ditën e sotme në “Portin Detar” Vlorë sh.a., ka mbërritur për të tretën herë Krocera “La Belle De L’Adriatique”. 144 turistët e nisur nga Kroacia janë mirëpritur ngrohtesisht nga stafi i “Portit Detar” Vlorë dhe iu eshte ofruar informacion në lidhje me portin dhe zonat turistike të qytetit. Pas vizitës në port dhe në qytetin e Vlorës, turistët francez do vizitojnë Apolloninë e Fierit dhe qytetin e Beratit. Destinacioni tjetër i tyre do të jetë Porti i Korfuzit.

 

Leave a Reply