Porti Detar Vlorë pjesmarrës në Panair 23-26 Nëntor 2017

posted in: Evente, Home | 0

Porti Detar Vlorë u prezantua në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës në datat 23-26 Nëntor 2017. Panairi u zhvillua ne ambjentet e Pallatit të Kongreseve ku morën pjesë sipërmarrës shqiptar si dhe të huaj.

Leave a Reply