Porti Detar Vlore pjesmarrës në panairin e Javës Europiane

posted in: Evente, Home | 0

Porti Detar Vlorë në kuadër të Javës Europiane për Aftësitë Profesionale mori pjesë në panairin e parktikave profesionale afatgjata si një institucon bashkëpunues për praktikat e nxënësve të shkollave të mesme profesionale si dhe studentëve të Universiteteve. Panairi “Zbulo Talentin Tënd” u zhvillua në Shkollën Industriale Pavarësia Vlorë më datë 22 Nëntor 2017, ku ishin të pranishëm Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri si edhe Ambasadori Zvicerian, Christoph Graf.

 

Leave a Reply