Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri në Portin e Vlorës

posted in: Evente, Home | 0

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri prononcim në Portin e Vlorës. Puna ka filluar dhe tragetet po përpunohen normalisht.

Ministri Gjiknuri: Një lajm i mirë për të gjithë qytetarët e Vlorës por edhe pjesën tjetër të Shqipërisë që zgjedhin Portin e Vlorës. Bëjmë të ditur se porti i është kthyer normalitetit. Intensiteti i dallgëve të detit ka rënë. Shpresoj që edhe Porti i Durrësit me qetësimin e dallgëve do të funksionojë totalisht. Përgëzoj të gjithë administratën e portit si dhe të gjithë personelin mbështetës. Qytetarët janë të mirëpritur të vazhdojnë shërbimin normal siç kanë bërë gjithmonë.

 

Leave a Reply