Njoftim

posted in: Home | 0

“Porti Detar” Vlorë njofton të gjithë qytetarët, që udhëtojnë me linjën e tragetit Vlorë-Brindisi,te azhornohen per oraret e nisjes se tragetit .

Njoftim

posted in: Home | 0

Porti i Vlorës, i dyti për nga madhësia në vend pritet te ketë një terminal të ri pasagjerësh. Në mbledhjen e fundit të Këshillit Kombëtar të Territorit u miratua leja e ndërtimit për zgjerimin e terminalit të pasagjerëve pasi situata … Continued

Njoftim

posted in: Home | 0

Udhëtarët dhe automjetet që lëvizin nga Vlora drejt portit  të Italisë ( Brindisi ) dhe anasjelltas do të kenë së shpejti në dispozicion një traget tjetër. Kompania “EWROPEAN SEAWAYS” ka njoftuar se trageti “GALAXY” do të hyjë në linjë, menjëherë … Continued

Krocera “La Belle De L’Adriatique”

posted in: Home | 0

Ditën e shtunë datë 29.01.2017 në “Portin Detar” Vlorë sh.a., ka mbërritur për të tretën herë Krocera “La Belle De L’Adriatique” me 168 turistët francezë e nisur nga Dubrovniku. Destinacioni i turistëve ishte Apollonia    

1 2