ADMIR MALAJ

ADMIR MALAJ

DREJTORI

drejtori@portivlore.com

 +355 33 409700

  Zv/Drejtori

  zvdrejtori@portivlore.com

  ELVANA XHAFA

  ELVANA XHAFA

  Shefe e Shërbimeve të Brendshme

  FREDI XHOSHI

  FREDI XHOSHI

  Shefi i Zyrës Juridike

  LUMTURI XHAFERLLARI

  LUMTURI XHAFERLLARI

  Shefe e Finanës

  EVA ÇUKO

  EVA ÇUKO

  Shefe e Zyrës Teknike

  MESTJONA BANUSHAJ

  MESTJONA BANUSHAJ

  Specialiste e Prokurimeve

  FESTIM SKËNDAJ

  FESTIM SKËNDAJ

  Shefi i Zyrës së Përpunimit

  SHPETIM ABEDINI

  SHPETIM ABEDINI

  Shefi i Deges se Sherbimeve dhe Infrastuktures

  ADRIAN XHAFERI

  ADRIAN XHAFERI

  Komandant i MNZ

  BRIKENA TEPELENA

  BRIKENA TEPELENA

  Sp. e Marrdhënieve me Publikun

  HAJRI JAHAJ

  HAJRI JAHAJ

  Shefi i Sigurisë Portuale

  NESTOR GAVANI

  NESTOR GAVANI

  Shefi i Degës Marketing

  IDLIR ISLAMAJ

  IDLIR ISLAMAJ

  Shefi Zyres se Projekteve