Njoftim

posted in: Home | 0

Udhëtarët dhe automjetet që lëvizin nga Vlora drejt portit  të Italisë ( Brindisi ) dhe anasjelltas do të kenë së shpejti në dispozicion një traget tjetër. Kompania “EWROPEAN SEAWAYS” ka njoftuar se trageti “GALAXY” do të hyjë në linjë, menjëherë … Continued

Krocera “La Belle De L’Adriatique”

posted in: Home | 0

Ditën e shtunë datë 29.01.2017 në “Portin Detar” Vlorë sh.a., ka mbërritur për të tretën herë Krocera “La Belle De L’Adriatique” me 168 turistët francezë e nisur nga Dubrovniku. Destinacioni i turistëve ishte Apollonia    

NJOFTIM

“Porti Detar” Vlorë sh.a. në zbatim të Ligjit Nr.168/2013 “Për sigurinë në anije dhe në porte” , si dhe në funksion të një bashkëpunimi me ju si tregtar , ju njoftojmë se për paisjen me fletë hyrje të reja të … Continued

NJOFTIM

posted in: Home | 0

MBI ARRITJEN E AKT MARRËVESHJES MBI RREGULLIMIN E VEPRIMTARISË SË INSTITUCIONEVE DHE PËRMIRËSIMIT TË PUNËS NË PËRPUNIMIN E TRAGETEVE QË OPEROJNË NË PORTIN DETAR VLORË Me iniciativën e Drejtorit të “Portit Detar” Vlorë sh.a. Z. Admir Malaj , nisur nga … Continued

1 2 3