drejtori_porti1

 

DREJTORI : ADMIR MALAJ

 drejtori@portivlore.com

+355 33 409700

 

 Zv/Drejtor

NESTOR GAVANI

 zvdrejtori@portivlore.com

 

 

 

 

 

 

Shefe e Shërbimeve të Brendshme

NERTILA PERALLAJ

 sekretaria@portivlore.com

 

 

 

 

 

 

Shefe e Finanës

ELVANA XHAFA

 financa@portivlore.com

Fredi Xhoshi

Shefi i Zyrës Juridike

FREDI XHOSHI

 juristi@portivlore.com

Shefe e Zyrës Teknike

EVA ÇUKO

 degateknike@portivlore.com

Mestjona Banushaj

Specialiste e Prokurimeve

MESTJONA BANUSHAJ

 prokurime@portivlore.com

Shefi i Deges se Sherbimeve dhe Infrastuktures 

SHPETIM ABEDINI

 

Festim Skëndaj

Shefi i Zyrës së Përpunimit

FESTIM SKËNDAJ

 degaperpunim@portivlore.com

Adrian Xhaferi

Komandant i MNZ

ADRIAN XHAFERI

 mnz@portivlore.com

Brikena Tepelena

Sp. e Marrdhënieve me Publikun

BRIKENA TEPELENA

 mapublikun@portivlore.com

Hajri Jahaj

Shefi i Sigurisë Portuale

HAJRI JAHAJ

 fsap@portivlore.com

Shefi Zyrës së Projekteve

 LAERT RRAPOLLARI

 projekte@portivlore.com

 

 

 

 

 

 

Shefi i Degës Marketing

KLODIAN BERISHA

 degamarketing@portivlore.com