Per periudhen 01.01.2021 deri 31.12.2021
Dita Hyrja ne kalatë Dalja nga kalata
E hënë 07:00 22:00
E martë 07:00 22:00
E mërkurë*
E enjte 07:00 22:00
E premte 07:00 22:00
E shtunë 07:00 22:00
E diel

*Për shkak të fluksit gjatë muajit gusht oraret e trageteve do jenë të lëvisshme , mund të ketë traget nga e hëna në të diel, dhe nuk do të jenë sipas grafikut më lartë!