ADMIR MALAJ

ADMIR MALAJ

DREJTOR

admir.malaj@portivlore.com

 +355 33 409700


   Nestor Gavani

  Nestor Gavani

  Zv/Drejtori

  zvdrejtori@portivlore.com

  Nertila Përallaj

  Nertila Përallaj

  Shefe e Shërbimeve të Brendshme


  FREDI XHOSHI

  FREDI XHOSHI

  Shefi i Zyrës Juridike

  Elvana Xhafaj

  Elvana Xhafaj

  Shefe e Finanës


  EVA ÇUKO

  EVA ÇUKO

  Shefe e Zyrës Teknike

  MESTJONA BANUSHAJ

  MESTJONA BANUSHAJ

  Specialiste e Prokurimeve


  FESTIM SKËNDAJ

  FESTIM SKËNDAJ

  Shefi i Zyrës së Përpunimit

  SHPETIM ABEDINI

  SHPETIM ABEDINI

  Shefi i Deges se Sherbimeve dhe Infrastuktures


  ADRIAN XHAFERI

  ADRIAN XHAFERI

  Komandant i MNZ

  BRIKENA TEPELENA

  BRIKENA TEPELENA

  Sp. e Marrdhënieve me Publikun


  HAJRI JAHAJ

  HAJRI JAHAJ

  Shefi i Sigurisë Portuale

  Klodian Berisha

  Klodian Berisha

  Shefi i Degës Marketing


  Laert Rrapollari

  Laert Rrapollari

  Shefi Zyres se Projekteve

  Ermal Hoxha

  Ermal Hoxha

  Specialist IT