“La Belle De L’Adriatique”

“Porti Detar” Vlorë vizitohet sërisht nga Krocera “La Belle De L’Adriatique” .

Ditën e sotme në “Portin Detar” Vlorë sh.a., ka mbërritur Krocera “La Belle De L’Adriatique”. 158 turistët janë mirëpritur nga stafi i “Portit Detar” Vlorë dhe i’u është ofruar informacion në lidhje me portin dhe zonat turistike të qytetit. Pas vizitës në port dhe në qytetin e Vlorës, turistët do vizitojnë Apolloninë e Fierit dhe qytetin e Beratit.

 

Njoftim Mot i Keq!!!

NJOFTIM!
Situata aktuale ne Portin e Vlorës.

“Porti Detar” Vlorë sh.a., njofton të gjithë udhëtarët e linjës Vlorë – Brindizi – Vlorë se trageti “RED STAR” pasi të kryej zbarkimin do të dal në RAD(në det të hapur) për shkak të motit të keq që pritet të ketë ditën e sotme ( 01.02.2019) dhe nesër ( 02.02.2019). Me përmirësimin e kushteve atmosferike trageti do të do të vazhdoj udhëtimin drejt Portit të Brindizit. Do t’ju njoftojmë për informacione të reja.

Njoftim për Fletë Hyrje 2019

NJOFTIM!!!

“Porti Detar” Vlorë sh.a. në zbatim të Ligjit Nr.168/2013 “Për sigurinë në anije dhe në porte” , si dhe në funksion të një bashkëpunimi me ju si tregtar , ju njoftojmë se për paisjen me fletë hyrje të reja të vitit 2019 , duhet që brenda datës 20/01/2019 të sillni pranë zyrës së Sigurisë të “Portit Detar” Vlorë sh.a. dokumentacionin e mëposhtëm:

Për leje personale:

• Një foto në CD;
• Kopje e dokumentit të identifikimit;
• Vërtetim i leshuar nga firma , ku të specifikohet që ju jeni punësuar, shoqëruar me ekstrakt nga QKR , vërtetim nga tatimet , vërtetim i pagimit të taksave nga Bashkia për subjektin;

Për leje automjeti:

• Kopje të lejes së drejtimit (patentës), (vetëm në rastet kur aplikohet për leje automjeti);
• Kopje e lejes së qarkullimit (vetëm në rastet kur aplikohet për leje automjeti);
• Kopje e dokumentit të kontrollit teknik (vetëm në rastet kur aplikohet për leje automjeti);
• Për auto taxi, fotokopje e liçencës shoqëruar me fotokopje të sigurimeve shoqërore dhe detyrimeve vendore bashkiake.
• Kopje e lejes së transportit (vetëm në rastet kur aplikohet për leje automjeti, kamionë, autotren, gjysmërimorkiator, autobus);
• Kopje e çertifikatës së transportit (vetëm në rastet kur aplikohet për leje automjeti, kamionë, autotren, gjysmërimorkiator, autobus).

Për informacione të detajuara kontaktoni në nr. Tel. 033409700
Në faqen zyrtare: www.portivlore.com
Dhe facebook: Porti Detar Vlore sh.a.

Ju faleminderit.

Njoftim!!

“Porti Detar” Vlorë sh.a., njofton të gjithë udhëtarët e linjës Vlorë – Brindizi – Vlorë se trageti “RED STAR” për shkak të motit të keq nuk do të udhëtoj drejt Portit të Brindizit.

Vizit nga Kryeministri Edi Rama

Kryeministri z.Edi Rama inspekton punimet e dy projekteve të mëdha të “Portit Detar” Vlorë sh.a.

Në këtë takim të rëndësishëm ishin të pranishëm Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë z.Damian Gjiknuri, Drejtori i “Portit Detar” Vlorë sh.a z. Admir Malaj, Kryetari i Bashkisë z.Dritan Leli, Prefekti z.Flamur Mamaj, deputetët e Vlorës zj.Vilma Bello, z.Edmond Leka dhe z.Fate Velaj, ku u prezantuan projektet “Zgjerimi i Terminalit të Pasagjerëve” dhe “Rehabilitimi i Portit Detar Vlorë”.