Takim miqësor midis Ambasadores së Francës në Shqipëri dhe Drejtorit të Portit Detar sh.a Vlorë Z.Admir Malaj . Nga bisedimi i bërë u shpreh interes mbi projektet e ardhshme në Portin Detar Vlorë  dhe zhvillimin e turizmit në qytetin tonë .