Itinerari më i ri i Katamaranit Himarë-Korfuz

Pas një përpjekje të gjatë nga drejtoria e Portit Vlorë  dhe kompanisë Marina Martime S.a Company , vihet në dispozicion për pushuesit vendas dhe të huaj Katamarani Himarë-Korfuz dhe anasjelltas. Kjo është një risi për Portin tonë e cila do ti vijë në  ndihmë turistëve , dhe do të jetë në funksion deri në muajin shtator. Bashkëpunimi për futjen e këtij Katamarani do të sjellë një zhvillim të turizmit në Bashkinë Himare. Linja Finikas Lines do të operojë ditën e hënë,të enjte dhe të shtunë nga Himara në Korfuz dhe anasjelltas.

Porti Detar sh.a Vlorë

Sezoni veror sapo ka filluar. Ditën e djelë më 11/06/2017 në Portin e Vlorës ka patur një fluks pasagjerësh prej 600 personash.

Një grup turistësh Italian me biçikleta kanë zgjedhur të vizitojnë atraksionet tona turistike.

Njoftim

Drejtoria e Portit Detar sh.a Vlore njofton te gjithe qytetaret qe perdorin linjen e tragetit Vlore-Brinidisi se ka rifilluar punen. Tragati St.Damian i kompanise TNITSEA SHIPPING LTD . Rifillimi i punes eshte bere i mundur fale shume tratativash nga ana e Drejtorise se Portit Detar sh.a Vlore. Drejtoria e Portit sh.a Vlore ka marre te gjitha masat e nevojshme per vazhdimin e perpunimit te tragetit.

Njoftim

Drejtoria e Portit Detar sh.a Vlorë njofton të gjithë qytetarët të cilët levizin me tragetin Vlorë-Brindizi dhe anasjelltas se trageti ST DAMIAN I kompanise TNITSEA SHIPPING LTD ka pesuar një defekt teknik dhe është duke u riparuar. Defekti mund te zgjasë nga 5 deri ne 7 ditë.

Në qoftëse do të ketë ndryshim afatesh do tju vem në dijeni me nje njoftim të dytë.

 

Drejtoria e Portit Detar Vlorë