Sot, në datën 10 Mars 2020, trageti do të niset për në drejtim të portit të Brindisit.

Imbarkimi i pasagjerëve dhe i mjeteve do të fillojë në orën 19:00, pasi nuk punojnë autoritetet Portuale të Portit të Brindisit sot në darkë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).