U zhvillua ditën e hëne pranë ambjenteve te Universitetit të Vlorës konferenca shkencore PORTS 4.0 pjesëmarrës në këte konference ishte dhe Porti Detar Vlorë sh.a i përfaqësuar nga Znj. Mestjona Banushaj.

portivlore.com

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).