Njoftim

Drejtoria e Portit Detar sh.a Vlore njofton te gjithe qytetaret qe perdorin linjen e tragetit Vlore-Brinidisi se ka rifilluar punen. Tragati St.Damian i kompanise TNITSEA SHIPPING LTD . Rifillimi i punes eshte bere i mundur fale shume tratativash nga ana e Drejtorise se Portit Detar sh.a Vlore. Drejtoria e Portit sh.a Vlore ka marre te gjitha masat e nevojshme per vazhdimin e perpunimit te tragetit.

Njoftim

Drejtoria e Portit Detar sh.a Vlorë njofton të gjithë qytetarët të cilët levizin me tragetin Vlorë-Brindizi dhe anasjelltas se trageti ST DAMIAN I kompanise TNITSEA SHIPPING LTD ka pesuar një defekt teknik dhe është duke u riparuar. Defekti mund te zgjasë nga 5 deri ne 7 ditë.

Në qoftëse do të ketë ndryshim afatesh do tju vem në dijeni me nje njoftim të dytë.

 

Drejtoria e Portit Detar Vlorë